Schuttingcollectieven; Regel samen met je buren en ons je schuttingen

Wanneer je net een nieuwbouw-rijtjeshuis hebt gekocht staan er vaak nog geen schuttingen, hierbij is het natuurlijk handig om met jouw rij of blok als collectief aan te schaffen. Dit scheelt in de kosten, je deelt de kosten met één of twee van je buren en zo krijgt jouw blok ook een mooie uniforme uitstraling. Yardy heeft zo in de afgelopen jaren vele collectieven mogen helpen. Interesse voor jouw rij of blok? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op Meer informatie
Image Description

Neem contact op

Stuur een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

Jouw contact gegevens
Gegevens van het collectief
/ karakters
Image Description

We nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Regel alles voor je tuin als collectief met Yardy

Trek samen op als collectief voor je schuttingen, grondwerk of zelfs ook de complete tuinen en bespaar daarmee kosten en een hoop gedoe. 

Het gebeurd regelmatig dat na opleveringen van nieuwbouwijken de tuinen nog lang niet bruikbaar zijn. Met de nieuwe buren moeten schuttingen worden uitgekozen en geplaatst, soms met lange wachttijden. Je huis is dan prachtig van binnen maar wanneer je naar buiten kijkt is het verre van bruikbaar. Wij hebben veel ervaring met het helpen van collectieven. Wanneer we op tijd alle maten, wensen en eisen van het collectief op een rij hebben kunnen we een scherpe offerte uitbrengen, en nog belangrijker; de schuttingen heel kort na oplevering al plaatsen. 

Indien gewenst kunnen we ook de grondwerkzaamheden alvast uitvoeren voordat de schuttingen staan. Vanuit de bouw is wordt er vaak enkel bouwzand aangebracht in de tuin, daar kan niet direct een tuin op worden aangelegd. Wanneer je dit als collectief organiseert voordat de schuttingen staan kunnen we hier makkelijker bij met machines en bespaar je ook op deze kosten.

Mocht je na het uitvoeren van het grondwerk en het plaatsen van de schuttingen ook direct je tuin aangelegd hebben kunnen wij dit heel goed voor je organiseren, dan zijn direct alle leeftruimtes van je huis direct te gebruiken. Hoe fijn is het om direct na het betrekken van je huis ook al van je droomtuin gebruik te kunnen maken? En ook hier gaat op; laten meerdere bewoners van jouw straat of wijk tegelijkertijd of aansluitend hun tuin door ons aanleggen, hoe interessanter we de prijs kunnen maken. Omdat we altijd door kunnen werken en minder transporten hoeven te doen bespaar je altijd kosten. Deze mogelijkheden bespreken we uiteraard ook bij onze eerste kennismaking. 

Werk samen met Yardy

Laten we er voor zorgen dat jullie blok, rij of wijk direct na oplevering er perfect uitziet.

Doe een aanvraag via de website

Doe een aanvraag via de website

Doe allereerst een vrijblijvende aanvraag via de website. Wij nemen vervolgens contact op om alle mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een datum voor een afspraak te plannen. 
Bespreek de mogelijkheden met je buren

Bespreek de mogelijkheden met je buren

Bespreek (voor of na de afspraak) met je buren de verschillende opties qua materialen en maak een keuze; welk soort schutting, betonnen palen of houten palen, eventueel gaas voor een klimop en type afsluiting van de poorten. Samen zorgen we voor een goede inventarisatie, wij nemen hierin mee welke schuttingen gedeeld worden en houden rekening met uitbouwen of andere afwijkende maatvoeringen. 
Wij verwerken alles in losse offertes

Wij verwerken alles in losse offertes

Wanneer de keuzes zijn gemaakt en alle maatvoeringen bekend geven wij snel een prijsindicatie voor het project. Klinkt dit goed? Dan werken wij alles uit in detail uit in losse offertes voor ieder huis (/bouwnummer). Zo weet iedereen exact waar ze individueel aan toe zijn.
Akkoord en plaatsing

Akkoord en plaatsing

Wanneer jullie als collectief akkoord zijn plannen we de werkzaamheden in. We houden tijdens dit traject altijd contact om zeker te weten dat bijvoorbeeld de oplevering niet is uitgelopen. Wij zorgen er voor dat we zo snel mogelijk na die oplevering kunnen overgaan tot plaatsing. 
Ook de tuin aanlegklaar maken?

Ook de tuin aanlegklaar maken?

Desgewenst maken we ook de tuin helemaal aanlegklaar, dit betekend dat we bouwgrond gaan afgraven en er schoon zand voor terug aanbrengen, hier kunnen wij, een andere hovenier of jijzelf direct een tuin op aanleggen. 
Direct je volledige tuin aangelegd na oplevering?

Direct je volledige tuin aangelegd na oplevering?

Wil jij helemaal ontzorgt worden en naast je schuttingen ook direct je tuin klaar hebben kort nadat je in je nieuwe huis bent ingetrokken? Dat regelen we graag voor je. Geef vooral aan in je aanvraag of je hier ook interesse in hebt, dan reserveren we extra tijd voor de ontwerpsessie van jouw droomtuin. Uiteraard zijn anderen uit het collectief ook meer dan welkom, dat helpt ook nog een beetje mee met de prijs die je betaald.