Onze showlocatie

We hebben een mooie Showlocatie op de Tjalk 23 in Bodegraven. Tijdens openingstijden kun je hier altijd even naar binnen lopen om rond te kijken, er is altijd iemand aanwezig die je te woord kan staan, en indien een ontwerper beschikbaar is kunnen we eventueel direct aan de slag. Wil je gegarandeerd met een ontwerper zitten om jouw droomtuin in te tekenen? Maak dan van tevoren eerst een afspraak. Dan hebben we altijd tijd voor je.

Alles onder één dak

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00-16:30
Zaterdag:
09:00-14:00

In onze Showlocatie kun je een groot deel van ons meest gekozen assortiment bekijken. Tegels, bestrating, grind, split, hout, shutters, kunstgras en verlichting. Omdat we het jaar rond vele afspraken hebben, hebben we voor een binnenlocatie gekozen.

Wanneer je een afspraak bij ons op de Showlocatie hebt, bekijken we niet alleen samen het assortiment. Ter plekke zal één van onze ontwerpers ook direct het ontwerp van jullie droomtuin intekenen. Bij niet al te complexe projecten is het ook mogelijk om dezelfde dag de uitgewerkte offerte te ontvangen.

Maak vooral een afspraak voor een advies- en ontwerpsessie en wij nemen contact op om het zo snel mogelijk in gang te zetten. 


Waar kun je ons vinden?

Vraag via het formulier een afspraak aan, we helpen je graag verder! 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08:00-16:30
Zaterdag: 09:00-14:00
Zondag: gesloten

Neem contact op

Stuur een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

/ karakters