9.8
28 reviews
"Jullie hebben hard gewerkt en mooi werk geleverd, super  blij mee en volop aan het genieten ervan!! Nogmaals bedankt!! 👍🏼"
Monique, Reeuwijk
Tevreden klant van Yardy.nl
SVG
Image Description

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

Snelle, vakkundige hovenier met oog voor kwaliteit en service. Via Instagram dit fantastische hoveniersbedrijf gevonden. We konden snel terecht voor e en afspraak en hadden gelijk een goede klik met Michael, de eigenaar. Hij neemt rustig de tijd voor je, luistert en denkt goed mee met je wensen. Aan de hand van beeldmateriaal wat je zelf van te voren kunt aanleveren maakt hij aan tafel een mooi ontwerp en kun je alle materialen ook direct zien en voelen in de achterliggende loodsruimte. Binnen 2 maanden na onze afspraak was onze tuin aangelegd en helemaal verzorgd. Ook als je vragen na oplvering hebt kun je die stellen en indien nodig wordt er ook goede nazorg geleverd. Ik kan iedereen deze hovenier aanraden!

Vriendelijk professioneel meedenkend en snel. Ontzettend prettig contact met Michael, zowel fysiek als per mail en telefoon verloopt het contact vrien delijk, professioneel, meedenkend en snel. De hoveniers hebben binnen 3.5 dag onze zandbak in een paradijsje omgetoverd en ook deze jongens waren ontzettend leuke, meedenkende en kundige jongens. Het resultaat is dan ook fantastisch! Zeker een aanrader!

Een mini paradijs. Ruim voordat m’n huis werd opgeleverd een eerste gesprek gehad met Michael. Dat was al heel prettig. Omdat ik vooral wilde weten met welke kosten ik rekening moest houden had ik nog niet concreet de opdracht gegeven. Michael belde wel na, maar ik voelde totaal geen druk om de opdracht te geven. Nadat het huis was opgeleverd en ik meer idee had van het uit te geven budget, na een offerte bij een ander opgevraagd te hebben, ook weer bij Yardy geweest. Ook nu weer een heel prettig gesprek. Ik wilde een ander soort tuin dan de meeste strakke (voorbeeld)tuinen die je nu ziet. Dit is geen probleem. Samen gekeken wat de mogelijkheden waren. Ik kon ook specifieke planten aangeven of dingen aanpassen in de offerte. Een nieuw ontwerp werd gemaakt, met als resultaat een echt tropisch mini paradijs.

Geweldige hovenier met kennis van zaken! . Wij zijn meer dan tevredenen met onze tuin en voortuin! Vanaf dag 1 wordt er duidelijk gecommuniceerd, je k unt je wensen doorgeven en hier wordt ook echt rekening mee gehouden. In de showroom heb je genoeg keuzes om jouw eigen droomtuin samen te stellen. Super leuk ook om een tekening te ontvangen zodat je al een kleine indruk van het eindresultaat hebt! Niet alleen het voortraject, maar ook het moment van aanleggen hebben wij als zeer fijn ervaren. De jongens weten wat ze doen, werken hard en snel, zijn zeer vriendelijk en vakkundig. Wij zouden Yardy iedereen aanraden! Nogmaals bedankt.

Zeer vakkundig en professionele begeleiding en prettig contact. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat

Mooie tuin aangelegd, zeer tevreden.. Een verademing vergeleken met andere hoveniers. Snelle en duidelijke communicatie, alle te kiezen materialen kun nen bekeken worden en ook de prijs is uiteindelijk zeer schappelijk. We hebben een mooie voor en achtertuin aangelegd gekregen waar we erg blij mee zijn!

Hoe komen we aan onze reviews?

We vragen onze klanten na het aanleggen van een tuin om een review bij ons achter te laten. Deze worden geplaatst bij onze onafhankelijke partner Kiyoh, wij plaatsen deze vervolgens automatisch door op onze website. Liever de reviews op Kiyoh lezen? Klik dan hieronder op de button.