Yardy.nl 9.8
16 reviews
"Jullie hebben hard gewerkt en mooi werk geleverd, super  blij mee en volop aan het genieten ervan!! Nogmaals bedankt!! 👍🏼"
Monique, Reeuwijk
Tevreden klant van Yardy.nl
SVG
Image Description

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

Boven verwachting!. Na een zoektocht zijn we bij Yardy uitgekomen, bij de eerste kennismaking werd er uitgebreid de tijd genomen om naar onze wensen t e luisteren en op basis daarvan volgde er een ontwerp en keuze voor materialen. De aanleg van de tuin is fantastisch verlopen, van levering van spullen tot de uitvoering en afwerkinh. Binnen 4 dagen was de tuin gereed, resultaat en afwerking in één woord geweldig. Ook de nazorg is perfect verlopen. Wij raden Yardy dan ook zeker aan!

Super snel prachtige tuin opgeleverd. Heel erg tevreden met Yardy. Bij het bezoek aan de showroom wordt er uitgebreid de tijd genomen om een ontwerp t e maken. Dezelfde avond hadden we de offerte al binnen, onverwachts binnen budget. Én ze konden ook nog eens snel aan de slag. De tuin zelf was binnen 2 weken helemaal klaar en is ontzettend netjes gedaan, alles in overleg, super vriendelijk en alles netjes achtergelaten. Echt een aanrader!

Professioneel, snel en nauwkeurig . Voorafgaand aan de werkzaamheden werden wij goed geïnformeerd over wat mogelijk was voor ons budget en werd en ee n mooie tekening afgeleverd. De tuinmannen waren erg aardig en gingen professioneel en nauwkeurig te werk. Wij zijn erg blij met het resultaat van onze nieuwe tuin. Het werd precies zoals wij voor ogen hadden en dat binnen een zeer korte tijd zoals ingepland. Wij bevelen Yardy iedereen aan die een nieuwe tuin wil laten aanleggen.

Yardy did a great job. Very professional, flexible, and managed to complete all requested work!

Helemaal Top! . Eerste contact met Yardy gaf ons een fijn en zeker gevoel waardoor we Yardy vertrouwden om onze tuin naar onze wens te maken. Nadat w ij onze ideeën hadden voorgelegd heeft Yardy ons idee ingetekend waarna wij een afspraak maakte bij hun leverancier om al het materiaal uit te kiezen wat wij mooi vonden. Helaas door drukte was het levertijd onbekend en werden wij hier over netjes geïnformeerd. Wij besloten om te wachten tot het leverbaar was. Yardy hield ons heel netjes op de hoogte van de vordering van het materiaal dit vonden wij heel fijn. Op het moment dat het allemaal leverbaar was kregen wij telefoon voor uitlevering dit werd netjes uitgevoerd en konden ze aan onze tuin beginnen. Binnen 5 dagen lag onze nieuwe tuin er compleet naar onze wens in super netjes en hier en daar door hun ervaring toch wat aanpassingen moeten doen, maar dit is allemaal in goed overleg gegaan waardoor er kwalitatief een top tuin aangebracht werd.

Prachtige metamorfose, fijne mensen . Wij hebben onze voor- en achtertuin opnieuw laten aanleggen door Yardy bv. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe tuinen. De service was top, hardwerkende vriendelijke hoveniers en als er iets was dan werd het direct opgelost.

Hoe komen we aan onze reviews?

We vragen onze klanten na het aanleggen van een tuin om een review bij ons achter te laten. Soms worden deze rechtstreeks naar ons per mail gestuurd, en soms worden ze geplaats bij onze partner Kiyoh. Op deze pagina verzamelen we ze allemaal. Wil je alleen de Kiyoh reviews zien? Klik dan hieronder om naar Kiyoh te gaan.