9.5
48 reviews
"Dromen worden werkelijkheid. Ik kan niet anders zeggen dan dat het kontakt met Yardi vanaf het begin tot het einde als zeer prettig is ervaren. Je gaat er heen met een idee in je hoofd en ze doen er alles aan om dit binnen het aangegeven budget waar te maken. Als dan de tuin af is en het is precies zoals je je had voorgesteld en misschien wel meer, dan kan je niets anders zijn dan super tevreden!"
Ralph, Almere
Tevreden klant van Yardy.nl
SVG
Image Description

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

Very satisfied . At first I was a bit sceptical because my file was left under the pile. When they found it I was called with an apology. During the job there were some issues with my indirect neighbours who were very rude to the workers. But the guys handled it very professionally. At the end they delivered an amazing job. Am very happy with new yard.

Creatief en meedenkend met als resultaat een droom tuin. Wij zijn zeer fijn geholpen door Yardy van begin tot eind. Op de website van Yardy hebben wij leuke ideeën en die ideeën hebben we gecombineerd tot een tuin die helemaal bij ons past. Hieruit vloeide een mooi ontwerp en daarna is de tuin snel en professioneel aangelegd. We hebben niet lang hoeven wachten tot de start van de aanleg. De aanleg van de tuin ging snel, door prettige hoveniers. Ze werkten zeer netjes en na slechts drie dagen konden we genieten van onze nieuwe tuin. Echt een aanrader!

Persoonlijke benadering, creatief en eerlijk.. Al na ons 1e gesprek waarin het ontwerp van onze tuin gemaakt werd kregen we erg veel vertrouwen in het team van Yardy. Michael begreep goed van onze wensen waren en heeft kritisch, creatief en eerlijk meegedacht over onze wensen en we zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. De tuin was binnen een paar dagen aangelegd door een fijn team. Zeer professioneel en persoonlijk. Als we dit hadden geweten, hadden we een nieuwe tuin aanleggen niet zo lang voor ons uitgeschoven.

Droom is werkelijkheid. Maanden geleden zijn wij bij Yardy op een oriënterend gesprek geweest wat uiteindelijk resulteerde in een heel mooi ontwerp. We hebben onze wensen met Yardy besproken. Yardy gaf ons het gevoel dat zij onze wensen konden realiseren. De uitkomst is dan ook heel prachtig. Wij kunnen als koppel aangeven dat we heel blij zijn met het eindresultaat. Van het begin tot aan het eind is alles vlekkeloos gelopen en we kunnen hiermee aangeven dat als je plannen hebt om je tuin te verbouwen/vernieuwen dat je bij Yardy op het juiste adres bent! Yardy bedankt voor alles!

Een heerlijk mooie tuin bedankt Yardy. Van begin tot eind fantastisch. Fijn communiceren vanaf het maken van tekening uitzoeken van materialen, offert e, mensen van de planning. En natuurlijk de uitvoerders. Echt top. Allemaal super aardig. En wat een resultaat. Wij zijn super blij

Denken altijd mee. De tuin ontwerpen en laten uitvoeren door Yardy was erg fijn. Er werd mee gedacht, aan slimme dingen gedacht en de hoveniers Jimmy, Danny en Jasper waren top. Ze checkten alles, waren goed communicatief en werkten hard door zelfs in de storm! Er was wat miscommunicatie omtrent hout voor de schuur en er waren wat andere dingen die last minute aangepast moesten worden, maar Yardy dacht goed mee. Dit was erg fijn en de tuin is helemaal naar onze wens.

Hoe komen we aan onze reviews?

We vragen onze klanten na het aanleggen van een tuin om een review bij ons achter te laten. Deze worden geplaatst bij onze onafhankelijke partner Kiyoh, wij plaatsen deze vervolgens automatisch door op onze website. Liever de reviews op Kiyoh lezen? Klik dan hieronder op de button.