9.8
32 reviews
"Jullie hebben hard gewerkt en mooi werk geleverd, super  blij mee en volop aan het genieten ervan!! Nogmaals bedankt!! ??"
Monique, Reeuwijk
Tevreden klant van Yardy.nl
SVG
Image Description

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

Zeer tevreden met de service en aanleg!. Wij waren op zoek naar een betrouwbare hovenier die onze droomtuin kon realiseren voor ons. Nou, dat is gelu kt! Wij kwamen Yardy tegen op Instagram en besloten een afspraak te maken om langs te gaan. Wat vooral fijn is, is dat we direct alle materialen te kunnen zien en aanraken in de showroom. Dit heeft ons vooral overtuigd om verlichting te nemen. De oplevering heeft ongeveer een week geduurd precies zoals aangegeven.

Goede voorbereiding en uitvoering. Vanaf het begin keek ik al mijn ogen uit. Goede voorbereiding, alles op tijd geleverd en wat niet helemaal goed gin g werd direct opgepakt. Fijne mannen die duidelijk vaker samen aan de slag waren geweest en elk hun eigen specialiteit hadden. Grote complimenten voor zowel het resultaat als de werkwijze evenals de service naderhand.

Super tevreden. We zijn begonnen met een gezellig gesprek met Michael, gelijk een mooie tekening van de tuin en uitleg over alle materialen. Toen met 3 man sterk binnen een maand heel de tuin omgetoverd tot super fijn plekje! Wat is het gaaf geworden, en past precies bij ons!

Ontzettend relaxed. Wij hoefde ons nergens druk om te maken. Alles werd geregeld door Michael en de vriendelijke hoveniers. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin en krijgen alleen maar positieve reacties. Ze hebben onze tuin omgetoverd tot datgene wat we voor ogen hebben. Wij zijn Yardy extreem dankbaar. Michael communiceert heel open en vriendelijk en zoekt vragen die je hebt voor je uit.

Snelle, vakkundige hovenier met oog voor kwaliteit en service. Via Instagram dit fantastische hoveniersbedrijf gevonden. We konden snel terecht voor e en afspraak en hadden gelijk een goede klik met Michael, de eigenaar. Hij neemt rustig de tijd voor je, luistert en denkt goed mee met je wensen. Aan de hand van beeldmateriaal wat je zelf van te voren kunt aanleveren maakt hij aan tafel een mooi ontwerp en kun je alle materialen ook direct zien en voelen in de achterliggende loodsruimte. Binnen 2 maanden na onze afspraak was onze tuin aangelegd en helemaal verzorgd. Ook als je vragen na oplvering hebt kun je die stellen en indien nodig wordt er ook goede nazorg geleverd. Ik kan iedereen deze hovenier aanraden!

Vriendelijk professioneel meedenkend en snel. Ontzettend prettig contact met Michael, zowel fysiek als per mail en telefoon verloopt het contact vrien delijk, professioneel, meedenkend en snel. De hoveniers hebben binnen 3.5 dag onze zandbak in een paradijsje omgetoverd en ook deze jongens waren ontzettend leuke, meedenkende en kundige jongens. Het resultaat is dan ook fantastisch! Zeker een aanrader!

Hoe komen we aan onze reviews?

We vragen onze klanten na het aanleggen van een tuin om een review bij ons achter te laten. Deze worden geplaatst bij onze onafhankelijke partner Kiyoh, wij plaatsen deze vervolgens automatisch door op onze website. Liever de reviews op Kiyoh lezen? Klik dan hieronder op de button.