9.8
24 reviews
"Jullie hebben hard gewerkt en mooi werk geleverd, super  blij mee en volop aan het genieten ervan!! Nogmaals bedankt!! 👍🏼"
Monique, Reeuwijk
Tevreden klant van Yardy.nl
SVG
Image Description

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

Zeer vakkundig en professionele begeleiding en prettig contact. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat

Mooie tuin aangelegd, zeer tevreden.. Een verademing vergeleken met andere hoveniers. Snelle en duidelijke communicatie, alle te kiezen materialen kun nen bekeken worden en ook de prijs is uiteindelijk zeer schappelijk. We hebben een mooie voor en achtertuin aangelegd gekregen waar we erg blij mee zijn!

Prima. Bedrijf denkt goed mee, communiceert netjes en komt afspraken na. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Geweldig. De vakmannen hebben verschrikkelijk mooi werk afgeleverd waar we heel tevreden over zijn we kunnen heerlijke genieten van de tuin. Michael h eeft ons erg goed geholpen met het opzetten van de tekening van de tuin en alles regelen!

Snelle communicatie en een mooie tuin. We zijn erg tevreden met onze tuin. In tegenstelling tot vele andere hoveniers waar het erg lang duurt voordat je antwoord krijgt, reageert Michael heel snel. Hij heeft snel een passende offerte gemaakt (die ook duidelijk gespecificeerd is). Als we aanpassingen hadden dan waren deze snel verwerkt. Er was vrij snel een hovenier beschikbaar om onze tuin aan te leggen (ook in deze drukke tijd!). Deze heeft hard gewerkt en goed werk geleverd (voor zover we dat na één week kunnen zien). We hebben weinig hoeven coordineren, en alles ging vrijwel in één keer goed.

Fijne samenwerking en prachtige tuin. We hebben onzettend prettig samengewerkt met Michael van Yardy. Het ontwerp en offerte process was snel en trans parant. Op de gecommuniceerde datum stond het team bij ons op de stoep! Aardige jongens die echt vakwerk uitvoeren. Het eind resultaat was nog veel mooier dan we hadden verwacht.

Hoe komen we aan onze reviews?

We vragen onze klanten na het aanleggen van een tuin om een review bij ons achter te laten. Deze worden geplaatst bij onze onafhankelijke partner Kiyoh, wij plaatsen deze vervolgens automatisch door op onze website. Liever de reviews op Kiyoh lezen? Klik dan hieronder op de button.