Yardy & Hoveniersbedrijven

Heb jij een hoveniersbedrijf en wil jij graag groeien? Neem dan contact met ons op. Wij werken graag met jou samen.

Neem contact op Meer informatie

Wij werken graag samen met jouw hoveniersbedrijf

Heb jij een hoveniersbedrijf en ben jij op zoek naar een stabiele stroom van nieuwe gave klussen, dan werken wij graag met jou samen. Yardy focust zich op de marketing, verkoop, inkoop, logistiek, projectmanagement en klantenservice. Zo kan jij met jouw hoveniersbedrijf focussen op waar jullie goed in zijn; het aanleggen van topkwaliteit tuinen. Wij zijn niet op zoek naar bedrijven voor een enkele klus, maar echt naar samenwerkingen voor de lange termijn. Jij hebt direct contact met de klant om de klus uit te voeren, wij leveren enkel de materialen. 

Andersom gaan we net zo graag met je aan de slag; wil jij je klanten graag voorzien van een professioneel ontwerp & advies voor een tuin die jij gaat aanleggen? Dit nemen we graag helemaal uit handen. Wij verwelkomen jouw klant uit naam van jouw bedrijf in onze showlocatie om dit traject te belopen, bij akkoord krijg jij een mooie korting op de geleverde materialen.

Benieuwd hoe de samenwerking er precies uit zou kunnen zien? Vul het formulier in en wij maken graag een afspraak om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

 

Werk samen met Yardy

Wij nemen een hoop werk uit handen en helpen jouw hoveniersbedrijf groeien

Meer vrije tijd

Meer vrije tijd

Besteed geen tijd meer ontwerpen en materiaalkeuze. Dit is onze core-business, hier zijn we goed in.

Doen waar je goed in bent

Doen waar je goed in bent

Het tuinontwerp, de opdrachtomschrijving en de logistiek regelen wij. Jij maakt er prachtige tuinen mee.

Kans op groei

Kans op groei

Lever jij goed werk dan kunnen we je vaker aanraden bij onze klanten.

 We doen het samen

We doen het samen

Yardy werkt echt samen met haar partners. Ook na levering van de materialen blijven we voor jou beschikbaar wanneer er toch iets mis loopt.

Jouw klant, jouw prijs

Jouw klant, jouw prijs

Onze klanten worden ook jouw klanten. Wij gaan er niet tussen zitten met een provisie op de arbeid. Zo blijft het aantrekkelijk voor jou en betaalbaar voor de klant.

Werk met het juiste gereedschap

Werk met het juiste gereedschap

Speciaal materieel nodig voor een bijzondere klus? Je kan altijd bij ons aankloppen, mocht je iets nodig hebben. Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers die hier voor een scherpe prijs in kunnen voorzien.

Image Description

Neem contact op

Stuur een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

/ karakters
Image Description

We nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op.