Simsa

€ 10.860,00

 • 10% groen
 • 64% tegel
 • 36% doorlatend
 • 43.5 m2
Altijd maatwerk!

Onze inspiratietuinen geven een goede prijsindicatie maar uiteindelijk krijg je altijd een offerte en ontwerp op maat. Liever direct beginnen aan jouw maatwerk offerte? Ga dan naar de offerte-pagina.

Inbegrepen in de prijs

 • Luxe keramische tegels
 • Opsluitbanden
 • Voegmiddel en voegzand
 • Luxe kunstgras incl. onderdoek, graspennen en inveegzand
 • Beplanting en hagen
 • Pergola incl. bevestigingsmateriaal, snelbeton en houtsealer
 • Uitgebreide tuinverlichting
 • Luxe split met splitmatten
 • Transportkosten

Niet inbegrepen

Beschrijving

Deze strakke en gave tuin maakt leuk gebruik van veel groen, verschillende hoekjes en speelse hoogteverschillen in beplanting. Door het gebruik van grind en grote borders is de tuin voldoende waterdoorlatend om wateroverlast te voorkomen.


Bespreek het met de hovenier

Michael Jonkers

Michael Jonkers

(0172) 263144 Hovenier & calculator
Michael Jonkers

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Michael Jonkers of bel hem op via (0172) 263144.

/ karakters
Wij verwerken jouw gegevens alleen om een offerte uit te brengen.

Tuinen die je misschien ook interesant vind

Simsa

€ 10.860,00

Lees hier ervaringen van mensen met een Yardy tuin.

MEER DAN GEWELDIG!! . Bij het kennismakingsgesprek waren wij er al uit, bij Yardy moet het gebeuren!! Het meedenken in oplossingen, het luisteren van ons (lange) wensenlijst, het uitvoeren en de gezelligheid zijn hier super!! Tevens een super mooie tekening vooraf gekregen. Michael nogmaals dankjewel voor onze droomtuin.

Superblij met het eindresultaat!. Yardy kwam voorbij op Social Media en trok mijn aandacht door de voorbeeldtuinen die zij tonen met afmetingen en pr ijzen. Hierdoor kreeg ik een goede indruk van wat mijn tuin wellicht zou gaan kosten en durfde ik het aan om een offerte op te vragen. Het gehele proces liep vrij vlot en vlekkeloos. Ik ben langs geweest op kantoor, waar Ruben een mooi ontwerp voor mijn tuin heeft gemaakt + een licht- en plantenplan. Er wordt goed met je meegedacht. Nadat ik tegels en ander materiaal had uitgezocht, kon al snel ingepland worden voor de aanleg van de voor- en achtertuin. Yardy regelde verder alles netjes en op tijd. Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen (vind ik erg belangrijk). De hoveniers hebben mijn voor- en achtertuin snel, vakkundig en zorgvuldig aangelegd en ook netjes opgeleverd (tuin werd goed nagespoten). Het eindresultaat is precies geworden zoals ik in gedachten had: mooi, gevarieerd en gezellig! Ik ben er superblij mee en vooral met hoe snel en soepel alles ging!

Het resultaat is klasse, en klantvriendelijkheid stond voorop.. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering hebben wij een hele prettige erva ring met Yardi. In de ontwerpfase dacht Michael goed mee, maar liet ook de ruimte voor eigen invulling. Dat was heel prettig. Ook het bezoek aan de showroom was prettig omdat je meteen de materialen kan bekijken. Tijdens de aanleg was het feest! Heel prettig contact met de hoveniers. De communicatie was perfect en zelfs tijdens de aanleg was er nog wat ruimte om toch wat aan te passen in het ontwerp. We hadden niet verwacht dat dit nog kon, maar het was geen enkel probleem. De hoveniers waren daarnaast erg kritisch op hun eigen werk en waren zelf niet snel tevreden. Mooi om te zien dat hier werkelijk alles is gedaan aan het beste resultaat. Na het afronden van de werkzaamheden werd de tuin keurig schoon opgeleverd. Alle overige materialen werden meegenomen en het vele afval was al weg voordat we er erg in hadden. Bij Yardi wordt dus net het stapje extra gezet en wordt je volledig ontzorgd! Ontzetten blij met het eindresultaat kunnen we niet wachten op het voorjaar!